Az úszás egészségre gyakorolt ​​hatása a tónus és a fogyás számára

Ha olyan gyakorlatot keres, amely rengeteg ütést tartalmaz egy rövid idő alatt, érdemes egy közeledő medencét találni. Az úszás segíthet a testsúlycsökkentésben – feltéve, hogy nem indul el a magas kalóriatartalmú ételekről, hogy kiegyenlítse a kalóriákat, amivel éget. Ez is kiváló módja az összes izomzat tonizálására, beleértve a lábakat, a karokat, a hátat, a vállakat, a mellét és a hasát.

Egy nagy kalóriatároló

A súlycsökkentés trükkje kalóriahiányt okoz, és az úszás magas a nagy kalóriatartalmú égők listáján. Az egyetlen munkamenet alatt égő szám függhet az intenzitás szintjétől, az életkorától és a súlyától, de vannak olyan átlagok, amelyeket szem előtt kell tartani. Ha súlya 155 font, és úszni a pillangó vagy a feltérképezés 30 percig, akkor éget körülbelül 409 kalória, szerint a Harvard Medical School. Ha súlya 185 font, akkor a szám 488 kalóriára ugrik 30 percen át. Ez ugyanolyan, mint akkor égne, ha mérsékelten erőteljes ütemben haladna 6,7 ​​mérföld per óra alatt – és többet, mint más égitesteknél erőteljes gyakorlatok során, mint például a ugrókötél, a harcművészetet vagy a nagy hatású Aerobik osztály.

Az erőkifejtés formája

Amikor kalóriát éget és zsírt veszít, az eredmény egy karcsúbb test lesz, amely tónusosabb lesz, mert a zsír elvesztése azt jelenti, hogy az izmok már láthatóbbak lesznek. Az úszók egy-két ütőt tartalmaznak, mert nem csak nagy kalóriatartalmú égő, hanem egyfajta ellenállási gyakorlat is. A víz 12-szer annyi ellenállást tesz lehetővé, mint a végtagok mozgatása a levegőben – ez azt jelenti, hogy azok a körök, melyeket csinálsz, egyfajta erőtanítás is.

További Toning trükkök

Ha állandóan az úszás 30 perces időtartamára, heti három-öt napig ragaszkodik, és nem túl magas, akkor elvárom a karcsúságot és izomépítést. Azonban még gyorsabban tudod tónusba ereszteni az idődet a poolban. A változatosság kulcsfontosságú az izomkialakítások megakadályozásához, amelyek gyakorlati felüleget eredményeznek. Készítsen edzést néhány héten keresztül, vagy akár minden egyes alkalommal, amikor a medencében tartózkodik. Ahelyett, hogy folyamatosan végigkalauzolná a nadrágot vagy a mellét, új lökéseket, például oldalütést, hátulütést vagy pillangót tartalmazhat. Használjon egy kickboardot, hogy egy nap különös figyelmet szenteljen a lábaknak, majd a következő munkamenet során húzza ki a bójaat, hogy összpontosítson a karokra. Ismét egyszerűen próbálj meg vizet megtenni.

Általános egészségügyi előnyök

Úszás – és az összes vízalapú gyakorlat – az ízületi fájdalomban szenvedő embereket olyan módon kínálja, hogy kevésbé fájdalmas jótékony edzést kapjon. Hasonlóképpen, nem kell aggódnod, hogy esik a medencében, és ez megzavarhatja erőfeszítéseit, hogy együtt gyakorolhasson. Az úszás is javítja a tüdő kapacitását, ami hatékonyabbá teheti a légzést, és ezáltal könnyebbé teheti a mozgást és több kalóriát éget el egész nap. És mint bármelyik edzés, az úszás rendszeresen segíthet emelkedő hangulatokban, segít jobban aludni, és egy kis csendes kikapcsolódást kínál az elfoglalt napokban.