Egészséges táplálékot az újszülött anyjának

A csecsemő sokféle módon megváltoztatja az életét. Az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozásnak köszönhetően olyan energiát nyújthat, amire szüksége van a kisgyermek gondozásához, és segíthet a terhesség súlyának elvesztésében is. Valószínűleg fáradt vagy energiahiányos, de a tápláló ételek elkészítéséhez elegendő idő lesz előnyös az Ön és a baba számára, különösen akkor, ha szoptat. Néhány ilyen megoldás, amellyel elérheti az éhség sztrájkolását, sokkal könnyebbé teszi a tápláló érzést.

A gyümölcshuríték kedvenc összetevői szerint testreszabható, és meg lehet enni, miközben újszülött ellátásával kapcsolatos feladatokat végez. A gyümölcs tápláló és energiát nyújt Önnek, hogy a napot a baba gondozásával végezhesse. Válassza ki kedvenc friss vagy fagyasztott gyümölcsét, és keverje össze őket a keverőben sima joghurttal és 100 százalékos gyümölcslével. Puree a hozzávalókat és lesz egy kis étkezés vagy snack fogyasztani, ahogy rock a baba, vagy táplálja őt.

A reggeli gabonapehely egy gyors és kényelmes étel, amelyet csak néhány perc alatt elkészíthet és enni, miközben a kislányod számára is gondoskodik. Válasszon egy reggeli gabonát, amelyet vasalommal erősítenek. A szervezet nagy mennyiségű vért veszít a kiszállítás után, ami azt jelenti, hogy kevesebb vas van, olyan tápanyag, amely kulcsfontosságú az energia és az állóképesség számára. Egyél tál gabona reggelire, vagy bármikor a nap, hogy segítsen neked elég vasat.

A dió egy kényelmes étel, amely csak egy maréknyi ételt tölt fel. Az étkezési dió a fehérvérrel ellátja a terhesség utáni testet, melynek szüksége van az energia fenntartására és az újszülött ellátására. A fehérje a kitartást követő hetekben megkezdi a gyakorlást. Adjunk hozzá egy marék diót vagy kesudiót, vagy egy salátát. A diót kombinálhatjuk a gyógynövényekkel és az olívaolajjal egy élelmiszer-feldolgozóban, hogy egészséges zacskó legyen a friss zöldségekhez vagy a sült tortilla zsetonhoz.

A leves egy sokoldalú táplálék, amelyet különféle tápláló összetevők segítségével lehet előállítani. A zöldségleves számos különböző vitamint és ásványi anyagot, valamint rostot biztosít, hogy segítse az emésztőrendszer rendes állapotát. A bab egy másik rost-gazdag étel, amely fokozza a leves ízét. A fokhagyma, a hagyma és a gyógynövények hozzáadhatják az ízeket. Kezdje az alacsony nátriumot tartalmazó csirke vagy zöldségtartalommal, majd adja hozzá kedvenc ételét. A leves gyorsan elkészíthető, és meg lehet enni, amíg a baba napsütéses, hogy több órányi energiát biztosítson a nap hátralevő részében.

Gyümölcs turmix

Vasalagos reggeli gabona

Nuts

Leves