Fibromyalgia fürdők epsom sóval és sütőporral

A fibromialgia az izomrost fájdalmat jelenti. Izom-, ín- és ligamentum-fájdalmak, valamint influenzaszerű tünetek jellemzik. Ez a krónikus betegség kiszámíthatatlan és az enyhétől a fogyatékosságig terjed. A fibromyalgia oka nem ismert, és miközben úgy tűnik, hogy a családokban fut, nem talált genetikai összetevőt. Jelenleg úgy gondolják, hogy a fibromyalgiában szenvedő embereknek hiánya lehet a magnézium és / vagy a neurotranszmitter alacsonyabb szintje, amely szerotonin, amely a hangulatért felelős. A fibromyalgia diagnosztizálása nehéz, mivel nagyon hasonlít sok más betegségre, például krónikus fáradtság szindrómára és több kémiai érzékenységre. Ha fibromyalgiával diagnosztizáltak, fontos, hogy megtanulják kezelni a fájdalom és kellemetlen érzés kezelését.

Blended Approach

A kezeléshez alkalmazott kevert megközelítés magában foglalja mind a hagyományos, mind az alternatív módszereket. Az egyik módja a fibromyalgia kezelése egy eliminációs diéta annak megállapítására, hogy az élelmiszer-intoleranciák hozzájárulnak a betegséghez. A magnéziumot és az almasavat kiegészítik. Gyakorlást ajánlunk a fájdalom és a merevség csökkentésére. A meditáció jó a test és az elme pihenéséhez. A biofeedback a stressz csökkentése és az őrölt paprika vagy a capsicum ásványvesztése révén – amely erőteljes fájdalomcsillapító – mindkettő segíthet a fájdalomcsillapításban. A homeopátiás kezelések közé tartozik az Arnica, a Bryonia, a Hypericum és a Rhus toxicodendron. Az akupunktúra és az akupresszúra egyaránt hasznos. A receptre szánt gyógyszerek, köztük az antidepresszánsok, hagyományos orvosi kezelések.

Aktuális kezelések

Joseph Dispenza, a Live Better Longer: A Parcell’s Center 7-Step Health and Longevity című szerzője szerint az Epsom sókkal és a szódavízzel való fürdőzés megkönnyebbülhet a fibromyalgiában szenvedőknek: 1 lb Epsom sót és 1 A szódabikarbóniát kb. 25-30 percig áztatta, amíg a víz lehűlt, és hagyta a kádat öblítés nélkül.

Epsom só

Az Epsom só a magnézium-szulfát. Mark London szerint “A magnézium szerepe a fibromialgiában” című vizsgálati jelentésében a magnéziumhiány fontos szerepet játszhat a betegség folyamatában. A magnézium részt vesz a szervezet számos funkciójában, beleértve az idegreceptorok szabályozását vagy gátlását, amelyek a fibromyalgia fájdalmának tekinthetők. A magnézium-szulfát a bőrön keresztül közvetlenül a véráramba szívódik fel, hogy segítsen az izomszövetnek relaxálni.

Szódabikarbóna

A szódabikarbóna egy lúgosítószer, és Dr. Rita Louise, az “Energetikus nézés a fibromialgiában” szerzője szerint segíti a testet az energia és a méreganyagok felszabadításában a bőrön. Ez csökkenti a stresszt és segít a test lazításában.

Dr. Dispenza ajánlása, hogy a fürdõvíz annyira forró lehet, mint amennyire tolerálni lehet, arra a tényre alapul, hogy amikor a testhõmérséklet emelkedik, a bõr véredényei tágulnak és a test felületéhez közeli vér hûlnek. A toxinokat felvisszük a bőrre, és a magnézium és a szulfát felszívódása megtörténik. A vízben való tartózkodásig a víz hűlése lehetővé teszi a bőr számára a toxinok felszabadulását.

Forró a hűtésre