Haj regrowth után húzta ki

A haj nő egy izzószerű gyökérből, amely összeköti a hajhagymákat és táplálja azokat. A follikulusok körülbelül 1/8 hüvelyk távolságra helyezkednek el a bőr felszínénél. Egy erőfeszítést igényel, hogy egyetlen hajat húzzon ki a tüszőből. Még többet vesz igénybe egy egész hajfolt egyidejű eltávolítása. A legtöbb hajhullást érintő esetek, a hajszálak helyett, a trauma, sérülés vagy baleset következményei.

lehetőségek

Az újjászületés lehetőségei a traumatikus esemény után a véletlenek maradnak. Bár minden valószínűség szerint a hajad vissza fog térni, lehetséges, hogy a hajhagymáid egy része vagy mindegyike elég károsodott az eseményben, hogy az új növekedést lehetetlenné tenné. A baleset után körülbelül két héttel el kell kezdened látni a finom hajnövekedést. Bizonyos esetekben a sérülés meggátolja a tüszők gyors szaporodását. Ha ez megtörténik, a haj növekedését ideiglenesen megállítják, amíg a tüszők meggyógyulnak. Általánosságban elmondható, hogy ha a haj három hónap elteltével nem kezd növekedni, a jövőben valószínűleg visszaesik a lehetőség.

A szakaszok kezdete

Az új haj növekedése finom és rugalmas. Bár az őszibarackot nem ösztönözheti, a jelenléte a jövőben jobb dolgokat jelez a hajadnak. A fodros növekedés előzi meg az összes új hajnövekedést, és azt jelzi, hogy a tüszők nem halottak és új hajat termelnek: A törékeny új növekedést a lehető legnagyobb gondossággal kell kezelni. Ne szedje el vagy ne csípje az új növekedést. Kerülje el, hogy feszes legyen az új hajra, amikor a haját formázza. Ezen a ponton minden kémiai hajszálat el kell kerülni.

Három hónap

Három hónap elteltével a haj kezd sűrűsödni, és hasonlít az eredeti foltra, amelyet kihúztak. A hajformázás még mindig nehéz lehet a rövid hajhossz miatt. Az új növekedés hossza három hónapos átlagban 1 és 2 hüvelyk között, havi átlagos ½ hüvelyk növekedés alapján. A hajad gyorsabban vagy lassabban növekszik, a genetikai sminkedtől függően. Azt is észreveheti, hogy az új növekedés vékonyabb a sűrűségben, mint a körülötte lévő haj. Bár a gyakori, vékonyabb haj azt jelzi, hogy néhány tüsző károsodott. Ahogy a hajad nő, a vékony folt kevésbé lesz észrevehető.

Öt hónap

Öt hónap elteltével a kémiai szolgáltatások már nincsenek korlátozva. Az új növekedésnek 2-3 hüvelyk vagy annál hosszabbnak kell lennie. Most itt az ideje, hogy új rést vagy stílusot vegyen fel a rövidebb foltban.

Hét hónap

Hét hónap után te és mások nem tudhatják megmondani, hogy a múltban elvesztette a haját. Bár az új növekedés még mindig rövidebb lesz, mint a többi haj, akkor szépen keveredik. A hossza ebben a szakaszban átlagosan 3-4 hüvelyk vagy annál hosszabb.