Halászfoltok a columbus közelében, ohio

A gördülő folyóktól a mély, tiszta víztározókig a Columbus vidék számos halászati ​​lehetőséget kínál. Largemouth basszus, szivárványos pisztráng és számos más halak élnek a közép-orosz Ohio vizein. Az állami parkok és a Columbus Metro Parkok hozzáférést biztosítanak a Buckeye-állam egyik legjobb halászatához.

Big Bass tavak

Számos Columbus-tó tavakban gazdag populációk széles és nagyvágású basszusokat tartalmaznak, gyakran más vadak mellett. A Delaware-tó, körülbelül 40 percre Columbustól északra, az egyik legjobb a régióban, óriási nagymellékkel és kiváló halászattal a harcsa és a crappie számára. A Delaware Állami Park a nyugati partok többségét magába foglalja, amely hajó rámpákat, dokkokat, partmenti halászatot, kempingtúrákat és teljes körű szolgáltatást nyújtó vitorláskikötőt biztosít. A Griggs-tó, a hosszú, keskeny víztározó a Scioto-folyó mentén, mind a nagyméretű, mind a kisvölgyi basszus számára. A víztározó csak Columbustól nyugatra található, és számos park a parton biztosít hajókirándulást és banki hozzáférést. Egyéb figyelemre méltó halászati ​​tavak a Columbus területén Alum Creek tó, Hoover víztározó és Buckeye tó.

Roll a folyón

Ha jobban szereted a folyó vizet, nem találsz hiányt a folyók és a patakok Columbus és környékén. A pisztrángok gyakran a vad halak közül választhatnak a terület patakjaiban, de sokan a horgászatot is a kisvadszász basszus, a süllő és a harcsa számára nyújtják. A Springfield környékén, körülbelül egy órával a Columbustól nyugatra fekvő Mad River, az egyik legeredményesebb pisztráng folyó, ahol sok barna és szivárványos pisztráng van. Ha nem akarsz olyan messzire menni a városból, a Big Darby Creek és mellékfolyója, a Little Darby Creek, mindketten kiváló halászatot nyújtanak Columbus néhány mérföldön belül. A Battelle Darby Creek Metro Park és a Prairie Oaks Metro Park hozzáférést biztosít.

Halászati ​​tippek, trükkök és taktika

A legjobb basszus halászat a Columbus-területen általában késő tavasszal és kora nyár folyamán történik, bár az őszi halászat is nagy halat termelhet. Nagyméretű basszusgitárhoz, öntött lágy műanyag csalikhoz, topwaters és spinnerbaits a gyomnövények, csónakkikötők, ecset cölöpök és víz alatti fák körül. A Smallmouth basszus inkább sziklás zátonyokat, pattogó pontokat és pontokat kedvel, és gyakran elkaphatja őket jigs, búvárkodás és puha műanyagok. A sügérfajok, a naphal és a kékfrankosfélék csaknem minden tavon és tóban élnek Kolumbuszban és az egész államban, és általában csak egy féregnél fogják el őket egy bobber alatt: A pisztráng halászat tavasszal és ősszel a legjobb. Ezek a halak felfelé áramlanak e szezon alatt, és az Ohio Osztálya Természeti Erőforrások is állományok pisztráng a több ezer tavasszal. Élő csali és számos csalik lehetnek hatékonyak, de a legsikeresebb horgászok egy része a horgászatot alkalmazza, repülési mintákkal, amelyek utánozni tudják, hogy a rovarfajok milyen időkben kelnek. A nyáron keresztül folytathatja a pisztrángok fogását olyan területeken, ahol a patakok hűvösek maradhatnak.

Know Before You Go

A jelenlegi halászati ​​halászati ​​halászati ​​engedély szükséges a tavak, a folyók és más vízfelületek halászatára a Columbus területén. Az Ohio Department of Natural Resources weblapján és legfeljebb a csaliboltokon és a sportszer áruházakon keresztül szerezhet engedélyt az egész államban. Amikor megkapja a licencet, győződjön meg róla, hogy a DNR éves halászati ​​szabályzatának ingyenes példányát veszi fel. Nyomtatható nyomtatványban és nyomtatható letöltésként az útmutató tartalmazza az összes halászati ​​korlátot, évszakot és egyéb szabályokat, amelyeket ismernie kell.