Hogy szerezzen egy balett alakot

Az előadások során nyújtott kegyelem mellett a ballerinák is ismeretesek a finom alakokból. A balettben tanuló nők gyakran hosszú, sovány izmokat fejlesztenek ki, amelyek segítik őket abban, hogy az elegáns táncmozgásokban jelentkezzenek. Bár a genetika nagy szerepet játszik abban, hogy vajon egy test teste sovány és könnyű-e, lépéseket tehet a karcsúságra, és kiigazíthatja álláspontját. Ahhoz, hogy a balerina kinézete ne lábujjhegedőt viseljen, fókuszáljon az edzésekre, amelyek zsírt égnek és javítják a testtartást.

Tökéletes a helyzeted

A poise minden ballerina számára elengedhetetlen, ezért keressenek olyan rutinokat, amelyek erősítik a magot, hogy segítsék a testét. A jóga kiválóan alkalmas az izmok lazítására és az ízületek rugalmasságának javítására. Ahogyan olyan dolgokon dolgozol, mint a lefelé mutató kutya és a háromszög, akkor a lábadon, a háton és a karokon lévő izmok mozgását javítani fogja, miközben kinyitja a vállát, hogy elkerülje a lekerekített, görcsös testtartást. Hasonlóképpen, a Pilates is kihívást jelent a magod számára, hogy erős keretrendszert építsen ki az Ön számára.

Target specifikus izomcsoportok

A ballerinák erős izomokat fejlesztenek, hogy ugráljanak, és pózokban tartsák őket. Mary Helen Bowers professzionális táncos és tréner szerint a 2011-es “The New York Times” című cikkében a balerina hosszú, sovány lábai egyszerűbbek lesznek, mint formázottak, mert a balett kisebb, kevésbé látható izmokat működtet. Válassza ki azokat a mozdulatokat, amelyek a belső combjain és a borvidékén dolgoznak, de ne próbáljon meg a mellkas előtti négyseprőn dolgozni. Az izomdefiníció hozzáadása a quadokhoz a lábadat a ballerinákra jellemző, sovány, kecses alakból fogja meg.

Vigyék a vízbe

A kardio elengedhetetlen a zsírégetéshez és a kemény keret megtartásához. Kipróbálni próbáljon aerob úszást. Menj olyan mozdulatokhoz, amelyek megnyújtják a karját, a vállát és a lábad, mint például az emlődobások és a bejárások. Ahogy eléred a karodat, hogy elinduljon előre, akkor a vállát és a mellkasi izmokat dolgozol, hogy segítsd a testtartást. Az úszás is magával ragadja a magot, így a középső részed finoman és vékonyan hangozhat.

Módosítsa étrendjét

Az edzések mellett meg kell győződnie arról, hogy az általad elfogyasztott élelmiszerek segítenek a karcsú alak megőrzésében. Vágja meg a telített és a transzzsírokat és cukrokat, amelyek súlygyarapodáshoz és puffadáshoz vezetnek. Vonja be a sovány húsokat, mint a csirke vagy a hal, és párosítsa őket teljes kiőrlésű gabonával, mint a barna rizs vagy a quinoa. Kerülje a sült ételeket, zsíros ételeket vagy dekadens desszerteket. Ehelyett töltse fel a magas rosttartalmú gyümölcsöket és zöldségeket, hogy elégedettek legyenek anélkül, hogy egészségtelen mennyiségű zsírt, cukrot vagy kalóriát fogyasztanának. A rágcsálnivalókhoz sima dióféléket, szárított gyümölcsöket vagy friss gyümölcsöket keres. A rengeteg víz fogyasztása segíthet a szervezet testének megtartásában, mivel ez segít az éhség megfékezésében, öblíteni a rendszert és megóvni Önt a cukros italok fogyasztásától.