Hogyan garantálhatok egy hetente két font súlycsökkenést?

Ha vékonyodni akarsz, egy héten belül megpróbálod elveszíteni azt a súlyt, amelyik meg akar veszíteni. A Maryland Egyetem Orvostudományi Egyetem szerint a font kilogrammonként a maximálisan ajánlott súlycsökkenés egy hét alatt. A súlycsökkenést 2 fontra korlátozza. Minden héten hatékonyabban elveszíted a felesleges testzsírt a víz súlya helyett, és nagyobb eséllyel hosszú távon megtartod azt.

Egy kiló testtömeg egyenlő 3.500 kalóriával, ezért garantálja a 2 lb. A veszteség minden héten naponta 1000 kalóriára van szükség. A táplálkozás és a testmozgás kombinálása a kalóriák csökkentése érdekében általában sokkal hatékonyabb, mint a kalóriáknak a táplálékból történő kiküszöbölése. Célja enni 500 kevesebb kalóriát naponta, miközben égve további 500 a testmozgás.

A napi étkezésből származó 500 kalória megszüntetése zavaró lehet, de néhány egyszerű csere végrehajtása messzire megy. Élelmiszert fogyasszon nagy mennyiségben, anélkül, hogy a kalóriákat felhalmozná, például gyümölcsöket, zöldségeket, hüvelyeket, sovány fehérjét és teljes kiőrlésű gabonát. Az American Dietetic Association javasolja, hogy az étkezési szokásokat gyümölcsökön és zöldségeken alapozzák, és kis kreativitással alacsony kalóriatartalmú ételeket és rágcsálnivalókat készítsenek, amelyek inkább dekadensek, mint korlátozó jellegűek. Például adjunk hozzá almát, dióféléket és fahéjat a maradék barna rizshez egy édes kezeléshez. Párosítsa a zöldségek, mint a sárgarépa, a paprika és a zeller alacsony zsírtartalmú dips és salátaöntetek helyett evés burgonya. Az alacsony zsírtartalmú tejet, a friss szamócát és a banánt pedig házi készítésű krémes süteményt készíts, nem pedig fagylaltot.

Évente 500 kalóriát égető napi kalandozás segít abban is, hogy garantálja a 2 lb-ot. Testsúlycsökkenés minden héten. A nagyteljesítményű aerobik óránként akár 600 kalóriát is égethetnek, a Harvard Health Publications szerint, magasságától és súlyától függően. Hasonlóképpen egy órányi tenisz 600 kalóriahiányt eredményezhet, és az 5 km / hs sebességgel vagy 12 perces mérföldnél akár 60 kalóriával közel 700 kalóriát is éghet.

Az életmód pozitív megváltoztatásával szintén csökkentheti a 2 fontot. heti. Olyan szempontok, mint például éjszaka elég éjszakai alvás, a nap folyamán 8-10 pohár víz fogyasztása a hidratált állapot elérése érdekében, egészséges munkahelymegoldás, a munkahelyi vagy családi stressz enyhítése és az alkoholtartalmú italok túlzott fogyasztásának elkerülése növelheti az energiaszintjét és a mentális kilátásait, Amely hasznos lesz a pályán maradni a test és a fitness célok elérése érdekében.

Kalória

Diéta

Gyakorlat

Egészséges szokások