Hogyan kell fagyasztva égetett sertésszeleteket készíteni

Minden, de a legszervezettebb ember számára a hűtőszekrény és a fagyasztó időszakosan szerencsétlen meglepetést jelent. Néha lehet, hogy egy elfelejtett zsák drága saláta keverék, fordult komposzt a hátsó fiókot, néha lehet, hogy egy csomag sertéskaraj maradt a mélyhűtőben jó múltban a legfontosabb. A rothadt saláta elpazarolt, de a fagyasztva égetett sertéshéjat általában meg lehet szabadítani. Még mindig biztonságosan enni, de minőségük csökken.

A sérült sertéshüvelyeket egy éjszakán át hűtőszekrényben oldja.

Csavarja le a szeleteket és vizsgálja meg a sérülést. Ha többet befagyasztottak egy veremben, akkor a közepes szelet még mindig jó lehet, kivéve egy kis területet az élek körül. Ha lefagyasztották őket, és a fagyasztók égették a nagydarabokat, nehezebb megmenteni őket.

Vegye le a látható sérülések bármely területét. Ha a szeletek vastagak, akkor még mindig elég vastagok lehetnek, ha szeletek, amikor elkészült. A vékonyabb szeleteknél a legjobb, ha levágják a sérüléseket, és szeleteljük szalagokra keveréshez.

Grillezni a vastag szeleteket, miután a fagyasztó égését elvágták, és ecseteljük őket barbecue mártással vagy más erősen ízesített fűzel, hogy elfedjék a fagyasztótól a fennmaradó “off” ízeket.

Keverjük össze a kisebb darabokat a megmentett sertéshúsból hoisin vagy teriyaki mártással, sambal oelek-kel vagy más erősen ízesített mártással, és rizzsel és zöldséggel szolgáljuk fel őket.