Hogyan kell forralni a grapefruit fogyáshoz

A grapefruit frissítő csavart hozzáadhat a menüjéhez, miközben megpróbálja lefogyni. A Floridai Egyetem Élelmezési és Mezőgazdasági Tudományi Intézete szerint csak egy grapefruit tartalmaz a C-vitamin napi értékét, valamint az A-vitamint, tiamint, niacint, magnéziumot, káliumot, kalciumot és rostot. Az intézet arra is figyelmeztet, hogy egyes gyógyszerek kölcsönhatásba léphetnek a grapefruitnal, ezért a legmegfelelőbb az orvosával vagy a gyógyszerészével beszélni az adott helyzetről. A legjobb, ha a grapefruit nyers, de még mindig van valami haszon a forrázás és a főzés is.

Főzött grapefruit előétel vagy snack

Mossa egy egész grapefruit ecettel vagy növényi mosással, hogy távolítsa el a viasz, piszok vagy peszticidek. Tisztább mosogatóruhát használjon finoman a bőr áztatására.

Grapefruit Rind Tea

Helyezzen rozsdamentes acélt, kerámiát vagy üvegedényt a tűzhelybe, és forraljuk fel. Helyezze az egész grépfrút a forró vízbe 2 vagy 3 percig, hogy több italt engedjen, és megkönnyítse a vágást. Győződjön meg róla, hogy a grapefruit teljesen le van merülve a forró vízben. Távolítsa el a grapefruit-t a vízből, amikor elkezdi szagolni a grapefruit bőrből származó olajok illatát. Kapcsolja le a hőt, és hagyja, hogy a víz folyamatosan lassuljon.

Használjon egy paring kést, hogy vágja a grépfrút két félre egy vágódeszkán vagy egy nagy tálon. Védőkesztyűt kell viselni az égési sérülések elkerülése érdekében. Vágja fel újra a grépfrútféleket a félig, és így tovább, amíg nincs 8 grapefruit.

Távolítsa el a grapefruit húsát a bőrről – meg kell tudnia hámozni a bőrt, de ha könnyebbé válik, használhatja a fésűs kést. Távolítsa el a vékony fehérréteget a grapefruit húsából, és dobja ki azt a részét.

Vágja a grapefruit szeleteket kis kockákká, és helyezze őket egy nagy tálba. Meghintjük a darabokat tengeri sóval, hogy kihozza a grapefruit édességét. A szőlőcukorral átszitálja a világos olívaolajat, hogy hozzáadjon egy extra réteget.

Öntsük a grapefruitról levágott gyümölcslevet a vágási folyamat során a meleg kockás grapefruit darabok tetején. Kóstolja meg egy darabot a tálból, és szükség esetén adj hozzá több tengeri sót, hogy kivágja a keserűséget és növelje a grapefruit természetes édeségét. Add hozzá friss vágott mentát vagy petrezselymet körettel. A grapefruit a májban és a vázizmokban az AMPK aktiválásával növeli az anyagcserét, amellyel Takatoshi Murase és munkatársai szerint 2010 májusában jelent meg az American Journal of Physiology – Endocrinology és Metabolism. Noha egyes tanulmányok történtek, még mindig nem áll rendelkezésre elegendő tudományos bizonyíték a zsírok fogyasztásának és a fogyásnak. Mindig ellenőrizze orvosával, mielőtt bármilyen nem bizonyított módszert alkalmazna.

Vágja a maradék grapefruit-bőrt, vagy vágja bele apró darabokra. Helyezze a grapefruit-darabokat a párolgó vízbe. Add hozzá 1/2 tk. A tengeri só a vízbe és a grapefruit bőrt, hogy csökkentsék a keserűség a tea. Kapcsolja vissza a vízhőmérsékletet közepes magasra, és forraljuk 10-15 percig.

Kapcsolja ki a tea forrásban lévő edényét. Használjon fém vagy fa kanállal a teát néhány másodpercig. Fedjük le ismét az edényt, és hagyjuk ülni további 10-15 percig.

Öntsük a forró teát egy csészébe, és élvezzük az ágy előtt, reggel vagy bármikor a nap folyamán. A maradék teát megfestesse, miután lehűlt, és üvegcsészébe helyezte. Helyezze a hűtőszekrénybe, hogy hűvös, grapefruit jeges teát élvezhessen, vagy melegtea melegítse újra.