Hogyan lehet egy vízszintes futópadot kenni?

A Horizon Fitness a futópadokat otthoni használatra készíti. Ahhoz, hogy a futópad jól működjön, kicserélni kell a kenést, ha alacsony a kopása. Ha rendszeresen használja a futópadot, ajánlott hat hónaponként kenni, vagy minden alkalommal, amikor 150 mérföldet teszel rá, amelyik előbb előfordul.

Érjen el a futópad hátulján és kapcsolja ki. Húzza ki a futópadot az elektromos forrásból.

Használja a futópaddal ellátott T-alakú csavarkulcsot, hogy lazítsa meg mindkét hátsó görgős csavart a csavarkulccsal az óramutató járásával ellentétes irányba forgatásával. A görgős csavarok az öv hátsó és bal oldalán találhatók. A görgős csavarok lazítása lehetővé teszi a futószalag felemelését.

Emelje fel a futószalag egyik oldalát a fedélzet felszínének kitettségéhez. Nyomja össze a szilikon palackot, hogy a csepp alakú csepp mintát felhúzza a fedélzet hossza mentén. Ismételje meg az alkalmazást a másik oldalon. Használja a palack felét mindkét oldalon.

A T-alakú csavarkulccsal húzza meg a hátsó görgős csavarokat az óramutató járásával megegyező irányba történő forgatásával.

Dugja be a futópadot egy áramforrásba, és kapcsolja be. Ha a futópadot 2006 után gyártják, látnia kell egy lízingszalag üzenetet, ha a futópadot 2006 után gyártják. Nyomja meg és tartsa lenyomva a sebességet, és állítsa le egyszerre öt másodpercig a mosószalag üzenetet. Két sípolást kell hallani, amelyek jelzik, hogy a mosószalag üzenete vissza lett állítva.

Nyomja meg a start gombot. Engedje meg, hogy az öv 3 percen keresztül önmagában működjön körülbelül 3 percig a szilikon elterjesztése érdekében. Séta a gépen három percig, hogy befejezze a szilikon elterjedését.

Nyomja meg a stop gombot, miután a szilikon-elterjedési folyamat befejeződött. Száraz ruhával távolítsa el a felesleges szilikont a futószalag oldaláról.