Hogyan lehet grillezni egy csontozatlan csirkemellet egy gázrácson

2009-ben az amerikaiak csaknem 125 fontot fogyasztottak egy főre jutó csirkénál, és a csirke legnagyobb része csont nélküli, bőr nélküli csirkemell formájú volt. Sokoldalúak, olcsóak és ízletesek, de gyorsan kiszáradhatnak a grillen. A tökéletesen roston sült csirkemell titka az elkészítésükben rejlik. Kezdje az összes természetes, organikus csirkemellel, amikor csak lehetséges. A sütéses oldat gyors lemerülése megőrzi a nedvességet. Tartsa szemügyre őket, amíg grillez, mert általában 10 perc alatt főznek.

Vegye ki a csirkemellet a csomagolásból. Helyezzen két vagy három mellét egy cipzáras műanyag zacskóba vagy két viaszpapírlap közé.

A csirkemellet óvatosan kösse le egy gördülőcsappal, egy kés vagy egy húsdarab lapos szélét, amíg egyenletesen 1/2 inch vastag. Az egyik kihívás, amikor a csontozatlan, bőr nélküli csirkemelleket főzzük a grillen egyenletesen főzünk. Az egyenletes vastagságba vágás megszünteti ezt a problémát. Ismételje meg a folyamatot a többi csirkemellel.

Távolítsa el a viaszpapírt vagy a műanyag zacskót, ügyelve arra, hogy ne ürítse ki a cseppeket a pulttal vagy a padlókkal, amelyek képesek a baktériumok elterjedésére. Egy sekély serpenyőben, egyesítsd egy rész kóser sót, egy rész nyerscukrot és 8 rész vizet.

Helyezzük a csirkemellet a sekély serpenyőbe, és hűtsük 30 percig. Ez a rövid csíramentesítés megőrzi a csirkemellet, és segít a karamellizálásnak a grillen. Ne sóold meg őket többé, vagy pelyhesedhetnek.

Melegítsük fel a gázrácsot legalább 10-15 percig magasra. Mint a többi vékony húsdarab, a csontozatlan, bőr nélküli csirkemell, a gyors grillezés is előnyös a magas hő hatására.

Távolítsuk el a csirkemellet a sós lében és szárítsuk meg papírtörölközővel. Ecsetelje a csirkemellet egy kis hideg olajjal vagy növényi olajjal. Meghintjük a szerves fűszeres sót a hús fölé.

Helyezze a csirkemellet a grillezőre legalább 1/2 hüvelyknyi helyre. Zárja le a fedelet, és főzzük a csirkét 4-5 percig. Emelje fel a fedelet és forgassa a csirkemellet. Főzzön további 4-5 percet. Ha kész, akkor a csirke szilárdnak kell lennie. A húsnak átlátszatlannak kell lennie, és a csirke oldalirányban behelyezett húslégmérőnek 165 ° Fahrenheitet kell regisztrálnia.