Hogyan lehet megszabadulni a hasi bőr szagát

Ha olyanok vagytok, mint egy nagyobb hasa, akkor tudatában vagy a megjelenésed és a csomópontod által frusztrált. Ön is úgy érezheti magát, hogy aggodalomra ad okot, ha a hasi bőrdobásból származó szagok visszatérnek. A hasi bőrszag eltávolítása olyan cél, amelyet relatív könnyedséggel elérhet, feltéve, hogy a napi tisztító és kezelési rendszert tartja be, Frederic P. Miller, Agnes F. Vandome és John McBrewster “Body Odor” szerint.

Mossa meg a hasát a hasa alatt a mindennapi reggeli rítus részeként. Ezt a feladatot zuhanyozással vagy fürdéssel, vagy a terület friss mosószerrel történő mosásával végezheti el.

Használjon hipoallergén szappant a bőrtok területének mosásához. A test ezen része hajlamos az irritációra és más bőrproblémákra. Ne aggasztja a lehetséges problémákat egy keményebb szappantermék használatával.

Alaposan szárítsa meg a bőrtok területét. Győződjön meg róla, hogy az eljárás során minden nedvességet eltávolít. A maradékanyag engedélyezése a nap folyamán a szag felgyorsulását eredményezheti.

Dab babapor az egész területen, amelyet a hasa fedez. Ne tégy túlzásba, mert túl sok babapor behelyezése a területre vezet, és a termék hatékonyságának csökkenését okozza. A talkumpor vagy a kukoricakeményítő két alternatíva a baba porának. Használja ezeket a termékeket.

Ismételje meg a reggeli mosást és a porfolyamatot legalább egy alkalommal a nap folyamán. Ha napközben fizikai aktivitást végez, mossuk le és porozzuk utána.