Hogyan lehet sütni egy csontozatlan előre vágott sonkát

Szerezd meg a következő sonkás vacsorát a sütőben, és gyorsan az asztalon egy spirális vágott sonkával. A csontozatlan spirális vágott sonka olyan előfőzött és szeletelt sonka, amelyet könnyebb levágni a kiszolgálás idején. Míg a normál sonkát órákig kell főzni, a spirális vágott sonkát teljesen le lehet főzni kevesebb, mint 90 perc alatt, anélkül, hogy bármilyen speciális eszköz lenne. A sonka nagyon alacsony hőmérsékleten történő főzése 270 fok Fahrenheit esetén biztosítja, hogy finom és ízletes.

Helyezzünk ½ csésze sárgabarackot egy kis serpenyőbe, és fordítsuk a hőt közepesre. Melegítsük fel az elakadást – gyakran keverjük – amíg teljesen cseppfolyik.

Öntsük a lekvárt egy kis edénybe helyezett szitán, és dobjuk ki a maradék szilárd anyagokat.

Öntsünk 2 evőkanál. Dijon mustár, ¾ csésze juharszirup és 2 evőkanál. Sötét rumot, keverés közben, mindegyik összetevő hozzáadásával

Kenje egy fokhagymát egy finom finomsággal, és tegye bele a máz alapanyagaiba. Keverjük fel a mázat, amíg a fokhagymát jól összekeverjük.

Melegítse fel sütőjét 270 fokos fahéternek, és tegyen egy rackot egy nagy pörkölőüstbe.

Helyezze a sonkát egy állványra, és fóliával takarja le a tetejét, ügyelve arra, hogy ne legyenek lyukak.

Gáztalanítás

Főzés Ham

Hagyja a sonkát 30 percig főzni, és vegye le a sütőből. Tegye rá a mázot a sonkára, és tegye vissza a sütőbe. Míg a sonkát főzzük, 15 percenként adjuk hozzá a máz.

Főzzük a sonkát, amíg eléri a belső hőmérsékletet, 160 ° Fahrenheit. A hőmérséklet ellenőrzéséhez helyezze be a hús hőmérőjét a sonka vastagabb része középpontjába. A sonkának további 30 percet kell várnia egy óráig, hogy elérje a megfelelő hőmérsékletet.

A mázat ismét felhordjuk, és a sonkát kiszolgáljuk, amíg forró marad.