Hogyan lehet sütni filet mignon után searing

A Filet mignon egy vágott szelet, amely a bélszín szeméből származik. Ha megfelelően elkészül, a filet mignon olyan finom, hogy egy villa segítségével levágható. Bár a steak hihetetlenül gyengéd, hiányzik a csontok közelebbi marhahúsának teljes ízvilága. Emiatt a filet könnyedén meg kell fűszerezni, így az enyhe ízeket nem maszti félénk ízesítő ízesítők. A filet meglátja a gyümölcsleveket, miközben a sütőben befejeződik, biztosítja a hús finomságát a szakácsidő befejezése után.

Melegítsük elő a sütőt 475 Fahrenheitre.

Szeleteljük a filé mignon sóval és borssal mindkét oldalon, és hagyjuk, hogy a hús szobahőmérsékleten 30 percig legyen főzni. Ez biztosítja, hogy a hús egyenletesen főz.

Heat 2 evőkanál. Olívaolajat egy serpenyőben közepes magas hőre. Helyezzük a filékeket az olajba, és oldalanként két percig szárítsuk, amíg aranybarna.

Azonnal mozgassa a serpenyőt a sütőbe, és 2-3 percig főzzön ritka, négy-öt percig közepes és öt-hat percig közepes kútra. Alternatívaként a hús hőmérő segítségével ellenőrizheti a belső hőmérsékletet főzés közben. Egy ritka központ 120-129 fokot olvashat, egy közepes közepesen 145-150 fokot olvashat, és egy közepes-közepes központ 150-155 fokot fog olvasni.

Távolítsa el a serpenyőt a sütőből. Hagyja a húst 10 percig pihenni a kezelés előtt, és hagyja, hogy a lé a húsba menjen.