Hogyan lehet szétszakítani a combokat a férfiak számára

Ha egy pár hasított comb megformálhatja a testet, és javíthatja a testének szimmetriáját. A megnövekedett definíció a combjainál szükségessé válik az izom felépítése egész testre, és csökkenti a testzsír százalékát. Beleértve a speciális lábak képzését a teljes test edzés rutin segíthet, hogy szétzúzott combok méltó a testépítés színpadon.

A lábad elkülönítve minden más izomcsoporttól. Tegyél fel olyan gyakorlatokat, amelyek mindegyik edzés során célozzák meg az egyes izomokat az alsó testben, beleértve a quadricepset, a combnyeregeket, a glutationeket és a borjakat. Növelje az ellenállóképességet ahhoz, hogy kihívhassa az izmait, és 12 ismétlésnek nehézséget okozhat. Hagyja a 24-48 órát a lábszárak között.

Kezdje a lábdagátokat olyan összetett gyakorlatokkal, amelyek egyidejűleg több izomot fognak fel, hogy ösztönözzék az izomfejlesztést. Végezzen el olyan gyakorlatokat, mint a lábszár, a húzópálcikák és a súlyzók, amelyek egyidejűleg működnek a négysebességgel, a combnyereggel, a glutationekkel és a borjakkal. Végezzen el minden feladatot négy nyolc-tíz ismétléssel.

Zárja el az edzéseit olyan elszigetelt gyakorlatokkal, amelyek minden egyes izomcsoportot külön-külön célozzanak meg, ami segít az egyenlőtlenségek vagy az aszimmetria helyesbítésében. Végezzen olyan gyakorlatokat, mint a lábszárnyak, a fekvő görcsös fürtök, az ültetett görcsös fürtök, az állt borjúnövények és az ültetett borjúemelések. Végezzen el minden gyakorlatot nyolc-tíz ismétléssel.

40-50 perc kardiovaszkuláris testmozgást tartalmazhat a súlyok felemelése után, amikor a glikogén szintje kimerült, így a szervezet nagyobb valószínűséggel fordul a tárolt zsírhoz üzemanyagforrásként. Vezesse az álló kerékpárt gyors ütemben, könnyű ellenállással, pedálja az elliptikus gépen gyors ütemben, könnyű ellenállással, vagy sétáljon le a futópadon. Vegyen részt a kardio edzéseken hetente öt-hat napig.

Kövesse az egészséges étrendet, hogy segítsen kiszabadítani a testzsírt. Használjon alacsony zsírtartalmú fehérjét, például halat, sovány húsokat, bőr nélküli csirkét, földi pulyka, tojás, diófélék és hüvelyesek, hogy segítsen újjáépíteni és javítani az izmokat. Egyél összetett szénhidrátokat, például teljes kiőrlésű gabonát, zöldségeket és gyümölcsöket, hogy energiát biztosítsanak a szervezetnek és javítsák teljesítményét az edzés során.