Játékok a szülők számára, hogy visszamegyek az iskolába

A játékok hozzáteszik egy pihentető elemet a back-to-school éjszakához, lehetővé téve a szülők kényelmét, hogy ismerkedjenek meg a tanárral és a környezettel. Hatékony játékok a családoknak egy pillantást vetnek az életre az iskolában, a konkrét jellemzők megtalálásától a tanulási tevékenység végzéséhez. Az olyan rövid játékokat, amelyek szórakoztatják és információs célt szolgálnak, a szülők és a gyerekek készen állnak a tanévre.

Jégtörő

A jégtörő játékokat a szülők beszélik, hogy mindenki megismerje egymást. A keveréshez olyan játékok, amelyeknek a szülőknek egy másik személynek valami közös munkát kell találnia. Például különböző hosszakkal húzzuk meg a hosszt, azonos hosszúságú párokkal. A szülők egymásba keverednek, és keresik a másik személyt a megfelelő hosszúságú húrhosszúsággal. A párok megosztják magukról az információkat. A kör játék egy lehetőség, ha a névre szeretne összpontosítani. Az első szülő mondja a nevét és valamit, amit szeret. Lehet mondani: “A nevem Pam, és szeretem a pizzát”. A következő személy azt mondja Pam nevéről és érdekéről, mielőtt hozzáadná a sajátját. Ahogy körüljárja a kört, minden egyes ember elmondja az előző neveket és érdekeket. A legtöbb jégtörő játék könnyen alkalmazkodik a hátsó iskola éjszakai formátumához.

Scavenger Hunt

A gyilkos vadászat segít a szülőknek megismerni a dolgok helyét az osztályteremben vagy az egész iskolában. Ez a tevékenység különösen jól működik, ha a diákok is az eseményen vannak. A gyerekek és szüleik kényelmesebbé válnak az osztálytermi elrendezéssel, hogy megkönnyítsék az iskola első napján. Az elkényeztetési listának tartalmaznia kell az osztályon belüli legfontosabb helyeket, például a hallgatói postaládákat, a csoportos összejövetel területét, a naptárat és a házi feladatokat. Ha a játék magában foglalja az egész iskolát, a lista tartalmazhat olyan helyeket, mint az irodai, tornaterem, zenei terem és könyvtár.

Guessing Games

A kitaláló játékok egy szórakoztató csavart adnak hozzá, miközben segítenek a szülőknek jobb megismerni a tanárt és az osztálytermet. A hirdetőtáblán megjelenő kép a tanárok, mint csecsemők vagy gyerekek klasszikus játék opció. A szülők megpróbálják egyeztetni a tanárral a gyermekkori képet. Ha a nyitott ház az iskola után kezdődik, a gyerekek részt vehetnek a játékban. Minden gyermek önarcképet rajzol a kijelzőhöz. Minden szülő megpróbálja kitalálni, melyik önarckép a gyermekéhez tartozik.

Akadémiai játékok

A játékkal kapcsolatos akadémikus téma lehetővé teszi a tanár számára, hogy bemutassa azokat a fogalmakat, amelyeket az osztályban tanít. Ha a becslés a matekórák ütemezésére vonatkozik, egy becslési játék tárgyakkal egy üvegben lehetőség van. A szülők becslési készségeket használnak arra, hogy kitalálják, hány tárgy van a tartályban. Nyelvi játékhoz a szülők levélcsempéket kaphatnak, hogy minél több különböző szót használjanak csak a betűk használatával. Ha a tanár játékokat használ az osztályteremben, hogy tanítson fogalmakat a gyerekeknek, akkor ezek a játékok az iskolába járó éjszakában kijuthatnak a szülők számára.