Nyerj 15 £ -ig sovány izomtömeget, és még mindig tartsd az absokat

15 lbs nyer. Az izomtömeg különösen megrémülõ kihívás, ha elég sûrûnek kell maradnia ahhoz, hogy megjelenítse a 6 darabos abszolút. Általában a tömegnöveléshez több kalóriát kell fogyasztania, ami viszont testzsírként tárolható. Az Ön egyedi anyagcseréje a legjobb útmutatás arra, hogy mennyit kell növelnie a kalóriát az izomnövekedés elérése érdekében, miközben megőrzi a hasi izmokat. “Size Surge” kísérletében a szerző és az Ironman Magazine közreműködője, Jonathan Lawson 20 fontot tudott szerezni. A testzsír elvesztése közben. Ez a teljesítmény 10 héten keresztül történt anabolikus szteroidok használata nélkül. Kövesse vezetését, hogy 15 fontot nyerjen. Az izom és tartsa a abs.

Használja a tápanyag időzítését az izomépítés maximalizálása érdekében, miközben minimalizálja a zsír tárolását. Például, fogyasztja a legtöbb “tiszta”, alacsony glikémiás szénhidrátját a nap korábbi részében, pontosabban a súlygyakorló edzés körül. Igyon egy edzés utáni rázást, amely 50 g tejsavóproteint, 100 g magas glikémiás szénhidrátot és 30 g egészséges zsírt (lenmagolajat vagy közepes láncú zsírokat) tartalmaz. Jeff Anderson “Muscle Nerd” szerint ez a tápanyag-időzítési stratégia segíthet gyorsítani az izmok nyereségét.

Határozza meg az esti szénhidrát bevitelét, különösen a magas glikémiás keményítőt és cukrot. Mivel a szénhidrátok a mi szervezetünk elsődleges, előnyben részesített üzemanyagforrása, nem kell sokan közülük, mielőtt lefeküdnének. Ehelyett koncentráljon a sovány fehérjék, mint a hal, csirke, sertés vagy pulyka és egészséges zsírok, például avokádó, olívaolaj vagy dió fogyasztására. Vegyünk egy fehérje rázza 1 vagy 2 evőkanál. A lenmagolaj azonnal lefekvés előtt, hogy javítsa az izomvisszanyerést.

Végezzen három teljes test edzést hetente. Olyan összetett mozgásokat alkalmazzunk, amelyek nagy mennyiségű izomszálat kapcsolnak össze, például a lábfejre vagy a mellső mellső lábakra gyakorolt ​​guggolással. A guggolás és a holtágazás különösen a testet kiváltja, hogy tesztoszteront és növekedési hormont termeljen, amelyek nélkülözhetetlenek az izomnövekedéshez. Az egyes gyakorlatok kilenc-tizenkét ismétléses ismétlési tartományának használatával az izomnövekedésre összpontosíthat.

Tegyél 10-30 percig a “szuper kardio” -t, miután azonnal megtanulod a testsúlyodat, hogy az energiához felszabaduló zsírsavak égjenek és ne helyreálljanak. Ez Jeff Anderson neve az alacsony intenzitású kardiónak az ellenállás-képzés után. Mivel a glikogén (az izomtárolt szénhidrátok) legtöbbjét égették ki az edzés során, a szervezet elsősorban az energiához zsírt használ. Példák az alacsony intenzitású kardióra a steady-state járás a futópadon, a kerékpár lovagolása vagy az elliptikus gép használata. Ez segít abban, hogy megtartsa az absz, miközben egyre izomtömeg.

Mindig hét-nyolc órát pihentető alvást kapj éjszakánként. Testünk nem izzad az edzőteremben. Az izom épül, amíg pihenünk és alszunk. Továbbá fontos hormonok az izomnövekedéshez és a zsírégetéshez, miközben alszunk. A szabálytalan alvásminták gyorsan túlképzéshez és a célok elérésének elmulasztásához vezetnek.