Otthoni jogorvoslat a forralás eltávolításához

Ha vörös, fájdalmas csomót észlel a bőröd felületén, amely úgy tűnik, hogy tele van a szemcsés vagy a folyadékkal, forró lehet. A forralás a bőrnövekedés, amelyet általában Staph fertőzés okoz, mondja az amerikai Osteopathic College of Dermatology. Ha orvosa jóváhagyja, otthoni jogorvoslatokkal forralhatja fel magát. Ha a forralás tűnik fertőzöttnek vagy súlyosnak, az orvos úgy dönthet, hogy kezeli az irodájában.

Nedves mosogatószert meleg vízzel és közvetlenül felforraljuk, javasolja a MotherNature.com. Tartsa a mosogatórongyot kb. 30 percig forralva naponta négyszer, és addig folytassa, míg a forralás feje tele van.

Sterilizálja a tűt alkohol vagy hidrogén-peroxid dörzsölésével, majd óvatosan letakarjon egy kis lyukat a forralás hegyén. Óvatosan nyomja meg a forralás mindkét oldalát, amíg teljesen kifolyik.

A fürdők helyett a zuhanyzókat vegye be, hogy megvédje a fertőzést és a fertőzést a test más részeire. Ha nyitott a forralás, lehetséges, hogy a Staph fertőzés elterjedhet a test más részeire.

Fedje le a nyitott forralást kötéssel a nap folyamán, hogy tisztán tartsa a területet, és megakadályozza, hogy a forró folyadék eljusson a ruháitól.

Továbbra is meleg betéteket alkalmazzon három napig a forralás után, hogy teljesen lecsaphasson. A forralás leengedése kulcsfontosságú a gyors és fertőzés nélküli gyógyuláshoz.