Szórakoztató játékokat játszani egy tülekedés golf versenyen

Ha vállalati vagy jótékonysági golf-kirándulásokon játszol, akkor játszhatsz egy válogatott golfbajnokságon. A rohamos versenyen minden képességszintű játékosnak lehetősége van arra, hogy hozzájáruljon a csapat teljesítményéhez. A Scramble bajnokságokat általában a legjobb gömbformátumban játszották, ami azt jelenti, hogy minden játékos eltalálja a legjobb négylábú golfpályát.

Peoria rendszer

A Peoria-i verekedésben – más néven a Blind Peoria vagy a Banker válogatásával – a verseny szervezője kihúzza a hat lyukak számát egy kalapból. Egyik játékos sem tudja előre, hogy mely lyukakat választották ki. A hat lyukon a játékos pontszámai összeadódnak és 1,5-gyel megszorozva, majd kivonják a végeredményből. A legalacsonyabb végeredményű játékos nyer. Ebben a rendszerben a Peoria-lyukak rosszul játszanak, és a másik 12 lyukat.

Skins játék

Ezt a játékot televíziós pro bajnokságként népszerűsítették – általában a golfszezon végén -, de ez szintén népszerű a téves formában is. A Skins játékban minden játékos megkapja a pontot, ha egyenesen a körben nyer. Ha azonban nyak van, senki sem nyer meg egy pontot, és a pontok átviszik a következő lyukba. Tehát ha az A játékos nyeri az első lyukat, akkor pont kap. Ha a B és C játékosok a legalacsonyabb pontszámot kapják a második lyukon, senki sem kap pontot. Ezután a foursome két pontot játszik a harmadik lyukon. Ha a játékosok C és D nyúlnak, akkor a csoport három pontot játszik a negyedik lyukon. A verseny így folytatódik, amíg egy játékos nyer egy lyukat. Amint ez megtörténik, a nyertes játékos minden pontot kap és a következő lyuk ér egy pontot.

Bingo, Bango, Bongo

Ebben a játékban mindent el tudsz menni minden lövésnél. Egy pontot kapsz, ha a tee lövésed eljut a hajóútra. Egy pontot kapsz, ha a szabályzatod zöldjéhez jutsz, és akkor is kapsz egy pontot, ha az adott lyukon van a legkevesebb pizsama a négyesből. Három pontot lehet nyerni a verseny minden lyukán. Ha gyenge vezetésbe kerül, és nem teszed meg a hajót, akkor pótolhatod, ha a zöldbe jutsz a szabályozásban. Ha rossz sikert aratott, és nem jött be a zöldbe, akkor még mindig szerezhetsz pontot, ha a puttodat és a négyes tag bármely tagja közül a legkevesebb puttot kapod. A 18 lyuk végén a legtöbb ponttal rendelkező játékos nyeri a Bingo, a Bango, a Bongo versenyt.

Őszinte John

A verseny kezdete előtt minden játékos meghatározott összeget helyez el a potba. A forduló kezdete előtt minden játékos előrejelzést készít arról, hogy mi lesz a végeredménye. Az a játékos, aki legközelebb esik a tényleges pontszámának megjóslásához, megnyeri a potot, és első díjat kap. A játék egy változatában megjósolja a saját pontszámát és a négyes tag egy másik tagját. Nem csak a saját játékodat kell tudnod, hanem ismered a játékpartnereid játékát is.

Figyelem

Készülj fel arra, hogy egy hosszú napot töltsön a golfpályán, bármilyen versenyző versenyen. Mivel minden játékos minden felvételt készít a legjobb előző lövés helyéről, a résztvevőknek járniuk kell a labdájukhoz, és fel kell venniük, majd el kell vinniuk az új helyre. Ez időbe telik. Ha a tétlenség teljes mezővel rendelkezik, egy 18 lyukas kör, amely általában kevesebb mint négy órát vesz igénybe, közel hét órát igényelhet.